top of page

Mischler Húsvét 2022.

Megkezdődött az ünnepi visszaszámlálás és szorgos kezeink közül hamarosan kikerülnek első húsvéti desszertjeink, amelyeket jó szívvel ajánlunk ünnepi asztalotokra!


Nagyon tavaszi, nagyon színkavalkádos és illatos ünnep számunkra a Húsvét, így nem is volt kérdés, hogy egyik legnagyobb kedvencünk, a friss eper kerül kínálatunk középpontjába.

Legyen akár krémes tejszínes vagy mascarponés epres torta a klasszikusok közül, vagy sült túró torta színes eperréteggel bevonva, kiváló választás!










Gondolva az ételérzékenységgel küzdőkre is, ajánljuk figyelmetekbe a hatalmas népszerűségnek örvendő mindenmentes (tejfehérje-, tejcukor-, glutén- és cukormentes) különlegességünket, az epres-mangós tortánkat, valamint vegán desszertünket, a csokoládéval bolondított eper élő tortát!








És hogy mi nem hiányozhat még a húsvéti vacsora és reggeli mellől? A Petink kezei között formálódó sós és édes fonott kalácsok, amelyek garantáltan, utánozhatatlanul finomak!






Előrendeléseiteket április 13-ig tudjuk felvenni és ne feledjétek, Nagypénteken, Húsvétvasárnap és Húsvéthétfőn zárva leszünk, de 16-ára, szombatra akár házhoz szállítással is rendelhettek tőlünk!

Böngésszétek webshopunkat, rendeljétek meg időben kedvenc desszertjeiteket és készüljünk együtt! ;-)


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page